Onze projecten

Aarts Packaging

Automatisering in uw fabriek? Voor onze opdrachtgever heeft MSK Solutions een machine ontwikkelt om kleine kuipjes verticaal te stappelen en vervolgens in een doos te schuiven. De doos wordt gekanteld en dan gaat de doos gevuld met kleine kuipjes de machine uit via een transportband. Voordat de kuipjes de machine in gaan worden ze eerst gecontroleerd door middel van een vision systeem. Een vision systeem controleert de maten en de opdruk van de kuipjes. De realisatie van deze machine is momenteel in volle gang en de machine wordt turnkey opgeleverd aan de opdrachtgever.

 

Nijhuis Saur Industries

Voor Nijhuis Industries heeft MSK Solutions gewerkt aan diverse projecten met betrekking tot Waterzuiveringsinstallaties. Van containerised waterzuiveringsinstallaties tot installaties in een bestaand gebouw. Tevens hebben wij een bijdrage geleverd aan een speciaal project binnen Nijhuis Industries. Hier is een waterzuiveringsinstallatie modulair opgebouwd in box frames welke op locatie gemakkelijk waren te koppelen.

Semilla Sanitations

MSK Solutions werkt veelal aan innovatieve machines voor diverse klanten. Ook wordt er binnen MSK Solutions gewerkt aan out of the box projecten. Voor Semilla Sanitations is een prachtig ontwerp gemaakt. Ook is de bouw gefaciliteerd om 5 urinoirs, 2 toiletten en een douche te realiseren. Een aantal hiervan is gebruikt in een duurzaamheidsproject waarbij van menselijke ontlasting weer drinkwater, compost en vloeibare meststof wordt gemaakt. De units zijn gebouwd uit gebruikte IBC’s welke door middel van verschillende duurzame of gerecyclede materialen. Met als kers op de taart zelfs onze koningin Maxima deze locatie kwam bezoeken en tijdens haar bezoek heeft gekeken naar de urinoirs, toiletten en de douche.

Portal wasbox TotalEnergies

Voor TotalEnergie heeft MSK Solutions nieuwe portalen ontworpen en geplaatst. Eerst zijn de oude portalen zorgvuldig verwijderd. Daarna zijn de nieuwe portalen geplaatst in samenwerking met onze partners. Deze portalen dragen het dak van een wasplaats voor personenauto’s. De oude portalen waren van hout en waren inmiddels aan wegrotten waardoor de sterkte niet meer gegarandeerd kon worden. De oude portalen zijn nu vervangen voor stalen portalen. Het project is zo ontworpen dat bestaande trekstangen en windverbanden hergebruikt konden worden.